Brunetter är heta, det borde du veta. lol.
Tja jag har färgat håret litegranna. det blev bra hoppas vi.

Jag är lite uteliggare!

Här sitter jag på gräsmattan klockan halv två på natten med några filtar och bloggar.
Det är lite mysigt. Jag fryser lite.
Imorgon (Eller idag, 9 augusti) blir jag brunett hoppas jag. Ska bli intressant, det har jag nog inte vart sen i fyran eller något. Spännande. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Imorse skypade jag med kärleksparet Ludde och Tina. Det var trevligt.

Och nu känner jag att djur.nu har tagit över mitt liv, jag har inte vart inne på varken fefo eller NF på sista tiden. Och jag bloggar inte lika mycket, och bdb bryr jag mig inte ens om längre.
Vad töntigt, haha.

Snart kommer en björn och äter upp mig eller en älg och trampar ner mig. Eller en igelkott och sticker hål på mig.
Jag vill gjärna bli klar med bloggandet innan dom hemska vilddjuren kommer och tar mig, så jag avslutar där. HEJDÅ VI SES ALDRIG MER.

Orka blogga.

Haha, jag satt och skrev världens emoinlägg. Jag var jättedeprimerad och sa att jag skulle slå sönder datorn och sluta vara på msn.
Sen insåg jag att jag var emo över inget mindre än THE SIMS. Jag satt och laddade ner the sims i över ett dygn. Och sen funkar det inte. Så jag började skratta hysteriskt. Och tog bort inlägget direkt.
Jag skrattare hysteriskt, seriöst. Kunde inte sluta. Usch, vad patetisk jag är. Det är kaos på djur.nu och jag är inte ens inblandad (för en gångs skull), eftersom att jag satt och emoade mig över mitt sims när allt började.
(En 45åring stöter på en 12åring, och 12åringen i fråga är... Ganska kåt. Och folk ifrågasätter detta. Haha.)

Dock var det ganska mysigt att sitta och halvgråta med musik på högsta volym och äta mcdonalds-pommes när jag var emo. Så jag tror jag ska fortsätta med det även om jag skrattar åt mig själv.

Jag har inget mer att säga, nu ska jag till djur.nu och lägga mig i bråket. Puss ily.


Orka sova...

Hej. Klockan är åtta och jag har inte sovit inatt. Jag tror inte ens att jag är trött, haha. Jag tänker inte sova, för om jag går och lägger mig nu så fuckar jag upp mitt dygn igen, så ikväll ska jag gå och lägga mig jättetidigt och sova på natten för en gångs skull. Faktiskt.

Inatt har jag suttit och lekt med min kamera! Tagit kort på pärlor och.. Ögon. Haha.

Oredigerad for the win. Jag gillar mina fräknar men bara för det så ska dom knappt inte synas på bilden?!
Jag vill ha en ny kamera. Nu, tack. Okej. Bra.

Jag pratade med folk inatt. Tror jag.
Signe var full, sen gick hon ut med hunden och kom tillbaka nykter. Jag gillar Signe.
Kristinas internet fjantade sig som vanligt, men hon var trevlig. Jag gillar Kristina.
Tina(!!) var väl ganska random som vanligt. Jag gillar Tina.
Sara var... Haha. Det är så jag säger det. (Insert (8)-smiley here) Jag gillar Sara.
Elin var. Ja, Elin var Elin. Jag gillar Elin.
Jenny och Bella var.. Haha. Men det var igårkväll, så det räknas inte säger vi. Jag gillar Jennysarna. Tror jag. Haha.

Så såg jag på film också. Nu ska jag gå och titta om det är något ljust ute!

Grattis Freja! (Och humörsvängningar är trevliga.)

Idag fyller Freja år. Må Dumbledore välsigna marken du går på, bästis! Grattis!
Fast det är bara hennes mugglarfödelsedag, förstås. Vi fyller egentligen år någon annan gång, jag har en mycket bra ny historia om oss två, men den laddar jag upp på bilddagboken sen, för bloggberoende är jag fortfarande och folk kunde tro att jag var oseriös om jag lade upp det här..

Jag stängde just fönstret och stängde av fläkten för jag frös ihjäl och nu har jag panik för att det är sjukt varmt och det sticker överallt seriöst, jag dör. Så den där Mitchan, hon slängde av sig hörlurarna och kastade datorn åt sidan och sprang och satte upp fläkten på bordet igen och strtade den. När den inte ville vridas åt hennes håll så blev hon förbannad och drog i den så den gick sönder. True story. Jag dör.


Oseriös bild. Men jag bjuder på den! Gud vad långt hår jag har igen, värsta hockeyfrilla. Antingen får jag väl förlänga det, klippa det, eller typ ha det uppsatt där bak resten av livet. Eller iallafall tills det har växt ut någorlunda.
Jag tror vi kör på det sistnämnda.

Klockan är tjugo över ett på natten, visst, men det är ändå _idag_ som Simone och Fanny kommer hem! Tihihihi!
Och så är jag cool, laddar upp en bild där jag inte posear med nördglasögon och hippieband. Det var länge sedan!

Men ja, jag ska sova. Jag vet inte varför jag vill vända tillbaka på dygnet. Jag vet inte varför jag vill vara vaken på natten. Jag vet inte varför jag inte vill vakna sent.
Usch, varför blev jag helt plötsligt så nedstämd och motsägelsefull(?)......?! Jag var ju helt happy för en sekund sen.  
Åh, jobbigt. Tja, humörsvängningar. Jag tror jag ska se på en fin film innan jag somnar. Tja, inte hela, det hinner jag inte om jag ska vända tillbaka dygnet (orka. orka någonting.)

(Gud, jag blev irriterad av musiken och mumlade argt "Sluta göra till rösten, idiot." till Rick Astley................ Okej, jag borde sova.)

*Ändra* Jag skulle ju se film, right? Men inte för lång, right? Åh, typ PERFEKT att jag hittade en LotR-film, MADE BY AND FOR FANS. The Hunt Of Gollum, en fanmade LotR-film från April 2009! Den är en halvtimme lång och enligt kommentarerna jättevärd att se.


RSS 2.0