Grattis Freja! (Och humörsvängningar är trevliga.)

Idag fyller Freja år. Må Dumbledore välsigna marken du går på, bästis! Grattis!
Fast det är bara hennes mugglarfödelsedag, förstås. Vi fyller egentligen år någon annan gång, jag har en mycket bra ny historia om oss två, men den laddar jag upp på bilddagboken sen, för bloggberoende är jag fortfarande och folk kunde tro att jag var oseriös om jag lade upp det här..

Jag stängde just fönstret och stängde av fläkten för jag frös ihjäl och nu har jag panik för att det är sjukt varmt och det sticker överallt seriöst, jag dör. Så den där Mitchan, hon slängde av sig hörlurarna och kastade datorn åt sidan och sprang och satte upp fläkten på bordet igen och strtade den. När den inte ville vridas åt hennes håll så blev hon förbannad och drog i den så den gick sönder. True story. Jag dör.


Oseriös bild. Men jag bjuder på den! Gud vad långt hår jag har igen, värsta hockeyfrilla. Antingen får jag väl förlänga det, klippa det, eller typ ha det uppsatt där bak resten av livet. Eller iallafall tills det har växt ut någorlunda.
Jag tror vi kör på det sistnämnda.

Klockan är tjugo över ett på natten, visst, men det är ändå _idag_ som Simone och Fanny kommer hem! Tihihihi!
Och så är jag cool, laddar upp en bild där jag inte posear med nördglasögon och hippieband. Det var länge sedan!

Men ja, jag ska sova. Jag vet inte varför jag vill vända tillbaka på dygnet. Jag vet inte varför jag vill vara vaken på natten. Jag vet inte varför jag inte vill vakna sent.
Usch, varför blev jag helt plötsligt så nedstämd och motsägelsefull(?)......?! Jag var ju helt happy för en sekund sen.  
Åh, jobbigt. Tja, humörsvängningar. Jag tror jag ska se på en fin film innan jag somnar. Tja, inte hela, det hinner jag inte om jag ska vända tillbaka dygnet (orka. orka någonting.)

(Gud, jag blev irriterad av musiken och mumlade argt "Sluta göra till rösten, idiot." till Rick Astley................ Okej, jag borde sova.)

*Ändra* Jag skulle ju se film, right? Men inte för lång, right? Åh, typ PERFEKT att jag hittade en LotR-film, MADE BY AND FOR FANS. The Hunt Of Gollum, en fanmade LotR-film från April 2009! Den är en halvtimme lång och enligt kommentarerna jättevärd att se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0