Åh, frimärken och pengar som tar slut.

Igår sprang jag och postade ett brev med tjugo kronor och ett hippieband till Simone.Jag hann innan klockan fyra då brevlådan töms. Idag märkte jag till min förvåning att frimärket var kvar i min ficka. Jag tänkte, och kom på att jag inte hade något minne av att ha satt på det på brevet.
Åh, epic fail. Jag postade ett brev utan frimärke, och skrev inte ens någon avsändaradress, så jag får helt enkelt göra ett nytt hippieband och slösa en ny tjuga.
Det var dagens hemska moment. Om man inte räknar med att Kristina ska sticka utomlands. Igen. Det är lite sorgligt, men nu har hon internet ibland iallafall!

För en stund sen fick jag ett sms av nina som undrade om jag är vaken. Jag "visste" att jag inte kunde svara på sms, för jag har inga pengar.
Men bara för att.. Ja, jag vet inte riktigt varför, men jag skrev ett sms iallafall. "Aa." stod det. Så originellt.
Efter en stund fick jag ett till sms och tänkte "Men åh, vad jobbigt, det är säkert Nina som tror att jag ignorerar henne."
..Det var det inte haha. Hon hade svarat på _mitt sms_. Det är lite konstigt. Jag har 3 och hon har comviq, ändå kan jag smsa henne när jag har 0.00:-?

Och bara för det så slutade mina sms att skickas nyss? HAHA, nu kommer Nina tro på riktigt att jag dissar henne. Jag antar väl att jag hade några öre kvar ändå. Dom är slut nu faail.
Nina smsade igen. "Svara då din tröga gris :o" awww. Jag suger.

Kommentarer
Postat av: Simone

Nina: "TJA TJA!" "Smiiioooon:(" "DU FRÅGAR MIG VAD KÄRLEK ÄR MED JAG VET INGEN OM DET DÄR (8)" "Siiiimooon hallå:(" "SVARA:@"

...

Jag: "Jag blir medlem på last.fm(H)"

Nina: "åh haha där är jag medlem! Vad jag nu heter..."

"Äru kvar?" "Jag är trött." "DU ER DUM:("hahaahaha

2009-07-11 @ 03:11:07
URL: http://trottoaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0