Aj, aj kapten!

Idag åt jag nutellamackor, godis, och panpizza. Oj, det kommer ju verkligen hjälpa att göra 200 situps om dagen. Jag och Simone googlade lite och hittade hur man kan spendera fyra minuter om dagen på att träna låren, och få resultat inom 16 dagar. Så, det ska vi testa.
Sen hittade vi lite youtube-träningsvideor, men orka, det räcker med två olika saker för mig. Så jag kommer snart vara mycket het, med snygg mage och fasta lår. Öh.
Hopprep ska jag nog fiffla lite med också, det är ju mysigt. Förresten måste jag spara någonstans hur långt det var runt magen, lite under naveln, nu när jag precis börjat med situps och sånt. Men jag vill inte skriva på bloggen haha. Jag gör ett word-dokument och skriver ner måttet för varje dag!

Usch, varför peppar jag och Simone varandra att bli anorexiakids?! Men nej, jag ska iallafall bara hålla på typ en månad. Högst två.
Simone är min anorexiabästis ändå hihi. §§' <- Okej, det var random.

Snart ska jag nog sova. Fast jag insåg just att det är den trettonde idag. Och om två små dagar kommer Harry Potter-filmen. Gud.
Åh, nu måste jag väl allra först rensa datorn, den är så full att vissa internetsidor inte ens fungerar.

Förresten lyssnar jag faktiskt på Kent nu haha. Det tycker jag är lite coolt av mig!

Och just nu (04:40 haha jag har inget liv som sitter och ändrar mina blogginlägg...) så sitter jah och tittar på gamla bilder och gråter över mitt förlorade hår. Min lugg. Den var så lång och fin. Och jag gjorde inget med den ens?!

Jämför. Alltså. Vad tänkte jag på egentligen?
Bilden är tagen för kanske två månader sen, och då var jag typ en annan människa. Jag är roligare nu! Och öh, gladare. Och snällare haha.
Men håret skulle jag gjärna behålla. Titta på det. Hur fint som helst. Kan man inte typ. Make things undone? Mitt hår vill ju aldrig växa ut igen. Speciellt inte min lugg.

Kommentarer
Postat av: simone

Atombomb (H) says:

dag 523

Simone: Jag väger 16 kilo och mina lår är FORTFARANDE 15cm :'(

Mitchan: jag väger 17 kilo nu och min mage är 28 cm igen! DDD: ...... .HAHAHAHHHAHADitt hår kommer växa uut, i promise!

och haha vad söt du var. ): hade glömt bort att du hade värsta rött hår.

2009-07-13 @ 12:43:21
URL: http://trottoaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0