Glasögon!

Gissa vad jag köpte för en stund sedan!
Simone sa typ att hon köpte glasögon för 69:- på bikbok och då fick jag lite panik och sprang och frågade mamma om jag fick hundra kronor. jag fick tvåhundra istället!
Snacka om att impulsåka till stan haha. Jag köpte iallafall likadana(?) glasögon som Simone, tror jag. Fy vad härmapig jag är! Men dom var fina.Hon i kassan sa "Alltså, såna glasögon är så himla coola! Jag älskar dom!" hihi. Mamma är lite tvärt om, typ. När jag först sa att jag ville ha glasögon, så... Alltså, hon förbjöd mig. Och så ville hon ha medhållande från pappa, men han sa att, det finns ju faktiskt folk som köper det för att det är snyggt, låt henne göra som hon vill.
Pappa är bra ibland.
Och idag när jag skulle åka iväg så pratade hon med mormor i telefon om hur konstig jag är. Öh. Sen kom jag hem, och så tog jag på mig glasögonen för att visa. Då höll hon på att skratta ihjäl sig, och sa att jag såg ut som en övernördig byggarbetare. Taskigt.
Och så frågade hon varför jag inte vill ha "lite coolare grejer". Hon sa att hon hade sagt ja direkt om jag frågade om piercings och mohawks och sånt, haha.
Yes, min mamma har alltid vart lite hårdrockig och lite punkare av sig. Hon fattar inte ens att glasögon ÄR coolt. Död åt henne.

Jag vill att Nina ska ringa snart! Typ imorgon runt klockan ett igen, hihi. Så att jag kan skryta om att både jag och Simone köpte nördglasögon innan henne. Hon kommer dö. Puss.

Kommentarer
Postat av: Layla

Söta härmapa!

2009-07-22 @ 20:42:18
URL: http://grimma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0