Günther!

Haha, förut kom jag att tänka på att Günther typ skulle vara snygg om han tog av sig dom fula solglasögonen, rakade av mustaschen och typ.. hade ett normalt ansiktsuttryck. Det var lite svårt att föreställa sig honom så, haha.
Så jag satte mig framför photoshop!


HAHA. Förbättring? .....Ja, jag vet inte jag.

Imorgon åker Nina på musikkollo, jag kommer dö! men ja, vi får prata i telefon typ så ofta som möjligt yeah.

Nu är det dendär hemska 15 Juli. Dendär dagen då dendär filmen man väntat på i över två år, kommer ut. Dendär filmen som flyttades fram ett år när man räknat ner i över hundra dagar, och det bara är 97 dagar kvar. Dendär filmen som jag funderat på att skita i.
harry Potter and the Half-Blood Prince. Just den filmen, ja. Enda anledningen att jag tänker se den (På internet, den är inte värd mina pengar.) är att lille 11åriga Voldemort fortfarande har en speciell plats i mitt hjärta!

När filmen flyttades fram nästan ett år, så sa alla att dom skulle bojkotta den. Ingen tänkte ens höra talas om att se den. Nu har alla ändrat åsikt och sitter säkert i en biosalong på midnattsvisningen just nu.
Jag är den enda som knappt ändrat åsikt alls. Jag orkar inte filmerna längre. Visst ser denna ut att kunna bli något, enligt alla trailers. Men självklart har dom säkert tagit dom ENDA bra delarna i trailern.
Men, visst ska jag se filmen! Det ska jag. Bara inte idag. Bara inte på bio. Internet är en bra skapelse, det kanske kommer videor om tre dagar, ungefär. Får vi väl hoppas, iallafall. Annars får jag väl dra med någon på bio nästa vecka. Men premiären... Inte värt. Inte värt, alls.

Kommentarer
Postat av: Simone

HAHAHA GÜNTHER

2009-07-15 @ 13:09:49
URL: http://trottoaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0