I am your father.

Haha, gud. Klockan är, vadå, halv sju? Så här dags borde jag vakna. Inte gå och lägga mig. Fast jag ska nog inte gå och lägga mig. Jag har haft en så trevlig, så trevlig natt. Gud, vad många saker man kan hitta på ensam på ett öde internet om nätterna, haha.
Först satt jag och lekte med källkoderna på djur.nu och ändrade så att mitt namn var grönt så det såg ut som jag var crew, jag gjorde så jag fick meddelanden om att jag var crew, jag gjorde så att det såg ut som att jag hade typ miljoner inlägg.
Vilket liv man kan ha.
Och sen lekte jag lite med bdbs källkoder och gjorde så att det stod att jag hade några trillioner bevakare haha. Usch, vad jag är patetisk.
När allt sånt blivit tråkigt så började jag leka runt lite på omegle. Jag typ "I am your father." och så kom det någon himla trekkie och sa att h*n inte överlever ett enda star wars-citat till. Jag skulle just förgöra henne/honom för gott, men h*n disconnectade.
Sen var det någon kul typ som visade sig vara 23 år och bo i philadelphia. Jag sa att jag var 18, haha. Sen när han fick reda på att jag inte var blondin så stack han. Åh, dessa svensk-het-blodnin-med-stora-bröst-och-blå-ögon-rykten. Jag hatar det.


Vad het man är klockan sex på morgonen när man inte sovit sen klockan elva igår morse. (Speciellt om man posar med ett gilt stearinljus..) Jag vill sova, fast ändå inte. Fint att ha vart vaken ett dygn, och inte fint att typ missa hela dagen om jag somnar nu. Men ändå fint att sova bort dom där svidande ögonen, och inte fint att vara trött hela tiden.

Well, om en stund tror jag iallafall att jag kommer sätta ringklockan på mobilen på klockan tolv typ. God natt! ..Eller god morgon, om du föredrar det.

Kommentarer
Postat av: d

HAHAHA du är inget liv.

2009-07-12 @ 17:59:51
Postat av: sssssssss

vafan d.

simone* :C

2009-07-12 @ 18:00:14
URL: http://shablåkagroakrintelänka
Postat av: Este

Fast sedan är inte "I am your father" det korrekta citat heller. Det fullständiga citatet är "No, I'm your father." 8DJa, jag har inget liv. :(

2009-07-13 @ 21:59:25
Postat av: mitchos the one

simone: nej klart jag inte ÄR något liv.este: ......ok du har inget liv på riktigt :( XD

2009-07-14 @ 00:42:56
URL: http://mitchanatombomb.blogg.se/
Postat av: mitchan

OCH FÖRRESTEN. (varför kommenterar jag min egen blogg) så kan man inte inleda en konversation med "No, i am your father" lixo orka säga "no" det första man gör öh. men jag skrev "I am your father" ibland också, lixom betona iiiii yeah.

duktig..men whatever du har fortfarande inget liv, este (a)

2009-07-14 @ 00:47:09
URL: http://mitchanatombomb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0