Popaganda!

Åh, gissa vart jag ska om lite mindre än en månad? Okej, rubriken avslöjar nog, men åh jag är så peppad.
28-29 Augusti, typ perfekt, jag fyller år dagen innan. 475:-, hur billigt som helst. Jag får bo hos Nina, och vi ska ha världens snyggate kläder och äta godis och pop pop pop corn! haha. internskämt, åsido.
Åh, Markus Krunegård, Lykke Li, Parken, Johnossi, Anna Ternheim, och massa andra tuffa band och artister. Sjukt awesome.
Jag önskar jag var 96a, för det är trettonårsgräns och det ade vart sjukt bra om jag fyllde tretton dagen innan aw. Men, men. Äldre är ju också bra. Tror jag.
På fredagen ska jag antingen skolka och åka tidigt till Nina så jag kommer när hon slutar skolan, eller så ska jag åka direkt efter skolan och komma sent. Så hämtar hennes mamma mig, och sen till Ninas skola och hämtar henne, sen så sitter vi och peppar och sover och vaknar tidigt och gör oss i ordning med våra jättesnygga "HIPPIEINDIEPOPPAREPOPOPHWAS0"-kläder, om man yttrycker det på Ninas vis. Och så köar vi i flera timmar med våra pop pop pop corn, godis, läsk och massa annat skit. Och när det väl är dags så står vi där och håller oss för att kissa!

Lixom, vi har planerat det så detaljerat och allt är helt rätt, och Nina bor nära, varför skulle inte hon få? Och jag fyller år, varför skulle inte jag få? Jag behöver ju inte ens missa skolan haha.

Alltså gud, det kommer bli bäst. Världens bäta födelsedag; åka till Nina och vara hyperaktiv och peppa inför popaganda, och sen se världens bästa markus och lykke li och anna ternheim och johnossi och domdär andra.

Vi ska kunna alla låtar och sjunga med, haha. Vi ska öva in hela popaganda-spotifyspellistan och stå där och skrika högt och falskt åh, fy vad mysigt. Nu är jag toanödig, haha, puss!

(Gud vad jag längtar. PUSS NINA.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0