Tjiho ny design!

Visst är den fin? Lite mer färger än den tråkiga vita jag hade innan.
Haha, egentligen är den jättesimpel och kanske inte alls fin, men lite roligare iallafall.

Jag har märkt att jag bara skriver i bloggen på nätterna, när jag absolut inte har någonting att skriva, och jag bara babblar massa skit. Men, sånt är livet!
Imorse (I förmiddags) ringde Nina igen, förresten. Hon väckte mig, haha. Hade ställt klockan på tjugo i elva, men jag måste ha stängt av den sen, för jag vaknade lite över ett av att hela kudden vibrerade. Ja, jag har mobilen under kudden när jag sover.
Vi försökte komma på namn på en affär hela tiden. För jag glömde vad bikbok hette, och hon ville veta vart jag köpte mina glasögon. Till slut fick typ halva hennes kollo hjälpa till att försöka komma på.
Det var lite kul.
Sen så kollade jag på glasögonen och sa "Oj, det står ju på mina glasögon!", för det stod bikbok.com på dom. Nina pratade ganska.. högt, med massa ljud runt omkring och hon sa något med "hur kan det stå på dom" och något med kollo.
Jag sa "Vad sa du?" typ femton gånger, innan hon skrek "Hur kan jag stå på dina glasögon när jag är på kollo?". Då skrattade personer i bakgrunden.

Igår tog jag lite bilder till "Dagens outfit"-tråden på djur.nu. Men det glömde jag bort tills nu, så ni får glo på lite bilder från igår tihi.

Och det är en svart t-shirt (instoppad i byxorna typ), ett par uppvikta jeans, ett par svartvitrandiga emostrumpor, mitt hemmagjorda indianpärlor-hippieband, och mina älskade glasögon.
Mycket snyggt. Lite tråkigt, lite emo, och lite weird, men jag tycker att jag fick till användningen av knästrumporna utan att se allt för emo ut, eller nåt. Och så är kontrasten uppdragen typ 60%, och då ser man ju ganska emo ut!

Snart kommer Freja hit, hoppas jag. Och sen så hoppas jag att Nina åker till gbg så att hon stannar i Jönköping påväg hem, som hon lovade oki.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0