Vänta, snart är det jag som är kung.

Förlåt för två inlägg på typ jättekort tid.
Men jag måste bara skriva lite. Hm, all lejonkungenmusik fick mig att tänka på lejonkungen (Nehe?). Typ, låten "Snart är det jag som är kung". Det är sjukt sorgligt. Först är Simba så pepp och sen tror han att han dödar sin pappa och gömmer sig i skogen med timon och pumbaa.
Och sen när Nala kommer där, så vill han inte vara kung.
Åh snart gråter jag, så jag måste se på filmen så att jag kan gråta med rätt!
Sen ska jag faktiskt sova på riktigt, för imorgon tror jag att jag kanske skulle vara med Mickis eller något? Så, jag får väl sätta på mobilens alarm. orkaa.
Iallafall. Jag älskar lejonkungen, så nu ska jag gå och se om den finns att se på internet, och om den gör det så ska jag gå och se på den och gråta litegranna.


*Ändra inlägg för att jag inte vill spama bloggen*
MUFAZA DOG JUST. VARFÖR DOG HAN?! Jag hatar Scar. Hur maktgalen får man vara?! Mörda sin bror. Jävla pucko. STACKARS SIMBA.


Seriöst, lejonkungen är barnfiilm av två anledningar. Det är tecknat, och det är lejon. Hade det vart samma handling, fast otecknat och människor, hade det vart värsta jättesorglig film med typ 15årsgräns öh.
Lixom, för ett tag sen såg jag en lista. Det var lixom top 20 film-"skurkar" eller vad man ska säga. Öh. Först kom Voldemort! Sen var det Darth Vader.
...Cruella De Vil, från TECKNADE 101 dalmatiner fanns med. Och dendär tentakliga lila grejen från lilla sjöjungfrun. Nu i efterhand är jag sjukt förvånad över att inte Scar var med, han är ju hemsk!
Aja, what so ever, nu ska jag se på filmen igen. Klockan är över fem och det är en timma kvar på filmen. Eh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0